Niderlandakan oragir (niderlandakan) wrote,
Niderlandakan oragir
niderlandakan

Ամստերդամի Գրիգոր Նարեկացի հիմնադրամի օգնությունը Երևանում է28 ноября в 20:41
Արցախի համար մարդասիրական օգնության  հինգերորդ թռիչքային առաքումը, որը նոյեմբերի 9-ին կազմակերպել էր Ամստերդամի Գրիգոր Նարեկացի հիմնադրամը` ժամանեց Երեւան
De vijfde vluchtzending met humanitaire hulp voor Artsakh, georganiseerd door de Stichting St. Grigor Narekatsi, arriveerde in Jerevan op 9 november.
Gezien de bekende en voor alle Armeniërs tragische ontwikkelingen waarmee de oorlog werd beëindigd, werd voorkeur gegeven aan tijdelijke opslag, totdat de situatie in Artsakh nader werd opgehelderd.
Begin deze week werden de gestuurde hulpmiddelen (generatoren, thermo-ondergoed, zwachtels, etc.) verplaatst naar de dorpen Charektar, Shosh en het Yeghnikner-gebied, waar tegenwoordig de contactlijn met de tegenstander loopt. De chirurgische instrumenten en andere medische hulpmiddelen zijn aan het ziekenhuis van Stepanakert overgedragen.
Wij bedanken alle vrienden van de Stichting St. Grigor Narekatsi, in binnen- en buitenland, die op onze oproep gereageerd hebben met hun donaties en inzet. De bereidheid van onze landgenoten in de korte tijd waarin deze zending georganiseerd werd, getuigt van eenheid binnen de gemeenschap die van uiterst belang is, ook in deze moeilijke tijd met nieuwe uitdagingen die voor ons volk staan. Samen zijn wij sterk en kunnen wij alle moeilijkheden en tegenslagen overwinnen.
Bestuur
Stichting Sint Grigor Narekatsi


Tags: Այլ, Առօրյա, Կարևոր
Subscribe

Recent Posts from This Journal

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments